Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2010 21:42 - Митът за всесилния Гоце рухна
Автор: tirith Категория: Политика   
Прочетен: 25212 Коментари: 50 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Вчера се оказа, че колосът „Гоце" бил на глинени крака. Медиите не са виновни сами по себе си за това ...

image

Къде от страх, къде от глупост, къде от явна цензура те бяха с вързани ръце и все нямаха причина да задават неудобни въпроси към държавния глава или не дай си боже да напишат нещо лошо за него. Комфортът му свърши с появата на втори силен център на власт в лицето на Борисов и ГЕРБ.

Вчерашният ден бе същински крах за митовете около т.н. политик Гоце. Причина за това беше грубата грешка, допусната от пиар стратезите на президента. Първо с глупавото заяждане и пускането на стенограмата на Дянков, а после с пресконференцията, на която се появиха и първите неудобни за Първанов журналисти. С вероломния акт срещу министъра на финансите държавният глава си навлече мощен враг на гърба. Той настрои срещу себе си цялата партия ГЕРБ и нейния рейтингов лидер.

За разлика от креатурите си в БСП сега Първанов ще бере огромни ядове с настръхналите лидери на управляващата партия. А и народът си знае, че щом президентът рипа срещу това, че ужким имал милиарди, все нещо има скрито-покрито.

Със силните шега не бива и сега Цветанов, и структурите са силно мотивирани, за да извадят на светло мръсните тайни на президента. Вчера вътрешният министър беше първият сериозен политик от ГЕРБ, който публично произнесе, че „царят е гол" като нарече пред BNews и в. Стандарт самия „цар" с прякора му от ДС - Гоце, и „морално дискредитиран". Май агентурният псевдоним Гоце се оказва нещо като вододел на българския преход и на политическите ценности у нас - който го произнася публично, е от едната страна, а който се прави, че го няма, е от другата - страната на цензурата и на олигархията.

Единственият журналист, който си позволи да пита Първанов за ключовите думи на Цветанов - Валерия Касиян, принуди държавния глава да онемее и да мига на парцали половин минута. Отговорите на Първанов на всички неудобни въпроси бяха неубедителни. Той не отговори на нашия въпрос, който всъщност преразказа въпроса на вътрешния министър, защо бе убит неговия съветник Емил Кюлев.

Вместо да отговори, Първанов изтича на прибежки в друга тема - за Маргините, и направи неясни внушения по адрес на трето лице. Нещо повече, без да иска, Първанов с половин уста призна, че май се е засичал и с емблематичния Маджо на един рожден ден като ни в клин ни в ръкав разказа, че неговата охрана от НСО не проверявала поименно гостите по партитата, на които бил канен. Ако това е вярно, значи службите у нас не струват пукнат лев.

На кои още въпроси на Цветанов Първанов си направи оглушка. Въпросите за пернишкия олигарх и президентски спонсор Людмил Стойков, за поредния президентски лов след трагедията във влака за Кардам, за прикриването на далаверите на Тройната коалиция, са все недуобни риторични питания, на които президентът няма какво да каже. Вместо това Първанов говори за неясните и размити икономически досиета на прехода.

Ами то такива реално няма, защото става въпрос за метафора, и за това всеки политикан може да си чеше езика по безобиден начин като разтяга локуми за разни шменти-капели. Обществото вече говори, че когато президентът мълчи гузно или бяга от темата, има какво да крие. Нали си спомняте нелепия отговор на пресслужбата на президента за лова на вълци в Пиринско, часове след като 8 души изгоряха като факли във влака.

Не третия ден след националния траур от президентството смутолевиха и то от втория опит, че президентът наистина е бил в гората, но не бил ловувал!!!

Какво ли е правил с бойни другари президентът сред пиринските глутници?

image

Сашо Диков беше другата черешка на тортата вчера. Освен, че довлече на сцената изстиналия труп на убития козел архар, смелчагата Диков притисна Първанов в ъгъла с въпроса ще си подаде ли оставката, ако се докаже, че лъже. Преди това колегата Диков вдигна бунт заради начина, по който думата беше давана само на журналисти от удобни за президента медии. Сашо и BNews вчера развалиха сценария на президентската изява. Образно казано, Диков вчера сложи публично едни вити архарски рога на Първанов и то пред очите на жена му.

През последните дни Първанов се представи зле и понесе много тежки удари. А можеше да мине с едно мъдро и високопарно интервю в удобен вестник или телевизионно шоу и да се скрие в дън гори тилилейски, както обича да прави. Любимите му медийни олиграси скоро ще се замислят дали да продължават да го крепят, защото балонът се спука. Грешките станаха прекалено много, а противниците на Първанов - твърде силни и неудобни.

За беда и Дългия е „болен" и няма кой да даде едно другарско рамо. Медиите май „прогледнаха" към доскорошния си фаворит и ще е много трудно някоя дълга ръка сега да спре тяхното нараснало люпобитство към мръсните чаршафи на един доскоро всесилен властник. Ама кой знае, може би най-интересното от войната на Първанов все пак предстои и той наистина не е за подценяване.
 

събота, 13 мар 2010 г.
Николай Бареков
bnews.bg


Тагове:   Гоце,   Маджо,   мит,   олигарх,


Гласувай:
15


Вълнообразно


1. svilen75 - Их, със силните Бате Бойко, Цвет...
15.03.2010 04:46
Их, със силните Бате Бойко, Цветанов и Дянков шега не бива - един грешен ПР ход (грешен според тях и гъзолизците им) и веднага те погледнали накриво. А пък като те погледне Бате Бойко накриво - брях какво става. Сега ще бутнем Гоце, после да му мислят Медведев и Обама какви ги вършат, че да не разсърдят Батман. Така, де, както има една приказка - казвам ти дъще, сещай се снахо.
цитирай
2. анонимен - ДОЛУ ПРЕЗИДЕНТА
15.03.2010 07:19
НЕ ИСКАМ ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ,,ТОЙ ТРЯБВА ДА ОБЕДИНЯВА НАРОДА ,ДА НЕ СЪЗДАВА ПАНИКА И СТРАХ И УЖАС С ИЗКАЗВАНЕ ИЛИ ДЕЛА ,А ТОЙ С ПУБЛИКУВАНЕТО НА СТЕНОГРАМАТА И ПОРИЦАНИЕТО СИ КЪМ ДЯНКОВ ТЕНДЕНЦИОЗНО ПОДСТРЕКАВА НАРОДА КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,НО ГО ПРАВИ ПО ПОДЪЛ НАЧИН ,АКО ИСКАШЕ ДА ДАВА ОЦЕНКА НА СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИМА ПРОТОКОЛ ПО КОЙТО ТОВА ДА СТАНЕ ,А ВАДЕЙКИ СТЕНОГРАМИ В ЛИЧЕН КОНФЛИКТ ,ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДЕЙСТВИЕ НА ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА ,КОГАТО ХОРАТА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СВЪРЖАТ ДВАТА КРАЯ ТОЙ НАЛИВА МАСЛО В ОГЪНЯ ,РАЗПАЛВА ВРАЖДА И РАЗДЕЛЕНИЕ МЕЖДУ НАРОДА И САМО ЗАРАДИ ТОВА НЯМА Д А МУ СТИГНЕ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД,А НИЕ НАРОДА ТРЯБВА Д А МУ ПОКАЖЕМ ПОЗИЦИЯТА СИ
цитирай
3. анонимен - НАГЛОСТ
15.03.2010 07:41
4 Г МЪЛЧА, КОГАТО КРАДОХА ТВОИТЕ ДРУГАРЧЕТА,А СЕГА СЕ ДЪРЖИ КАТО ОЩИ-
ПАНА МОМА
цитирай
4. eien - Намирам из постингите някои Ваши коментари
15.03.2010 07:51
Много са намясто. 6+.
цитирай
5. анонимен - Graovski mangalino zemai si katuna i te nqma
15.03.2010 08:00
Това граовско цигане парванката с свойствената на племето си алчност лъжливост и нагаждачество симисли да оцелява че и партии да прави само дето и то като помашкия супермен алексей не си дава сметка че ББ работи за американците а те имат склонност като не си потребен те изхвърлят.Първан не му идва на кухиа мозък че ако янките отпуснат юздите на бб и цц ще иде на топло и став политически труп.А да види тогаа кой ще му даде проценти .
Сега чакаме ко ще каже американския посланик , а те с руския ще се разберат винаги за Гоцева сметка.
цитирай
6. анонимен - Съветниците
15.03.2010 08:58
Президентът да си напъди съветниците и PR специалистите. По-глупави съвети от тези, които му дадоха преди няколко дни, надали някой може да измисли. С изявите си Първанов само ще предизвика лавина от неудобни въпроси. Всички знаят, че той мълча много дълго по какви ли не парливи въпроси и в трудни моменти направо липсваше на сцената. Има и друго: ако у нас е възможно да изчезват всякакви документи, в други страни не е така. И по-добре да не отрича истини, защото рано или късно те се доказват. Както с въпросния архар, застрелян в природозащитен парк в чужда държава. Има данни в международен бюлетин, където се споменава името на президента. А той -не, та не! Щеше да е смешно, ако не беше тревожно.
цитирай
7. анонимен - BUSH
15.03.2010 08:59
KOGO SHTE TURITE NA MJASTOTO NA GOCE ? PREZIDENTITE I PRAVITELSTVATA NE SE OPREDELJAT OT BALGARITE . VSICHKI DOSEGA ZA 20-TINATA POSLEDNI GODINI SA RABOTILI ZA CHUJDI INTERESI-KOJ POVECHE , KOJ PO-MALKO . TOVA TRJABVA DA NI PRITESNJAVA , A NE KOJ E PREZIDENT. TOZI , KOGOTO SE OPITVATA DA ZASHTITAVATE E DIREKTNO I OTKRITO IZPRATEN DA "OPRAVI" FINANSITE NA BG ,KAKTO OPRAVI NA GRUZIJA. VIJTE KAKAV PROSPERITET SE IZLACHVA OT GRUZIJA !
цитирай
8. анонимен - до платените блогъри
15.03.2010 09:17
и как е рухнал при положение, че продълважа да има висок рейтинг, а и направи на пух и прах ГЕРБ по въпроса със "скандалната" стенограма. тея мом4енца се опитаха да пуснат ниска топка със стенограмата, ама не успяха и си вкараха автогол. дори малките деца го разбраха това. в крайна сметка цялата нация желае нови избори. миналата година казах едно нещо, и май ще се окажа прав. казах че кабинета няма да изкара целия си мандат. очаквайте през 2011г нови избори.
цитирай
9. анонимен - Първанов си вкара автогол с тази ...
15.03.2010 09:25
Първанов си вкара автогол с тази пресконференция.Той подцени противника си.Настрои против себе си не само управляващите, но и народа.Ама му се чудя на акъла защо го направи, като знае какви ги е свършил.Добре че има и смели журналисти.Не са всички като В. Велева-подлога.Духът излезе от бутилката, много ядове има да бере Гоце.Струва ми се че с неговата политическа кариера е свършено.Крайно време беше.
цитирай
10. zaw12929 - Браво мъжаги.
15.03.2010 09:28
Браво мъжаги.
цитирай
11. анонимен - evala na nomer 8
15.03.2010 09:32
анонимен написа:
и как е рухнал при положение, че продълважа да има висок рейтинг, а и направи на пух и прах ГЕРБ по въпроса със "скандалната" стенограма. тея мом4енца се опитаха да пуснат ниска топка със стенограмата, ама не успяха и си вкараха автогол. дори малките деца го разбраха това. в крайна сметка цялата нация желае нови избори. миналата година казах едно нещо, и май ще се окажа прав. казах че кабинета няма да изкара целия си мандат. очаквайте през 2011г нови избори.



nqma6 predstava kolko si prav. i az za tova se zamislih tazi sutrin. a i sega 4eta 4e GERB publikuvali nqkakva svoq stenograma. v koqto fakti4eski se kazva, 4e e kriza nqma pari, ama za na6ite si hora 6te namerim. cqlata tazi 6aika ot GERB sa za sud. seriozno. po-dobre sega otkolkoto da stane prekaleno kusno.
цитирай
12. анонимен - Не мита за 'Гоце', а мита за ГЕРБ р...
15.03.2010 10:32
Не мита за 'Гоце', а мита за ГЕРБ рухва ,драги ми овце. Рухва мита за Б.Б. и за неговото желание да 'оправи' скъпата ни таковина. Единственото, което се случва е ограбването на и без това съсипания ни народ. Ми то много лесно...
- Няма пари!-Б.Б.
-Да вземем от народа!-Дянков.
Малко по малко се превръщаме в роби на банки, партии и разни олигарси. Полицейщината, която вече е факт никоя държава не е довела до добро, като започнем от Германия в края на 30-те...
"Сития на гладния не вярва" Ако за мин.Дянков 2% са 2%, за драгия Българин са 10 хляба=чифт евтини китайски обувки=5 закуски на детето в училище от 1 левче и т.н.
От високото на Бояна не може да се види как майките и бащите ни все повече пристъпват към контейнерите подтикнати от мизерията. Добре облечените им деца нямат проблемите на нашите деца, защото те си хапват добре по разни частни лицеи и у-ща в чужбина. Там ако няма, няма за автомобил от 500000Евро, а не за чифт кецове...
Аз вече не вярвам, защото всеки вижда през собствената си призма, ако човека написал статията беше безпристрастен , можеше да изкара съвсем друг прочит на цялата ситуация, но уви ЧАСТНИТЕ медии са свършили своето и са лъснали вече закърнялото мозъче...
ХАЙЛ БОЙКО
цитирай
13. анонимен - ББ
15.03.2010 10:39
Президента и Министъра са едно цяло, едно шоу за отклоняване на мисерията ни - зрелище - а толкова им вярвах,
цитирай
14. chara - "Митът" е рухнал в главата на Бареков!
15.03.2010 10:39
Нищо не е такова каквото изглежда и ... твърде е рано за прогнози!
Не подценявайте Гоце!
Той е добър играч!
:)
цитирай
15. анонимен - До гуша ми дойде от поръчани писания
15.03.2010 10:51
Това е абсолютно вярно,омръзна ми поръчкови статии да манипулират българите!Не защитавам президента Първанов/макар,че всеки има право да реагира,когато го обидят незаслужено/Думата ми е за правителството.Безумие,след безумие.От къде това огромно желание да унищожат българския народ?Избрахме ги,защото обещаха да покажат крадците и да върнат заграбеното в хазната.Нещо да е станало,освен показни имитации,че се работи?Не могат,защото всички са бръкнати в това!Но виж от беднотията на народа ще изсмучат парици,за да се докарат в ЕС.Чакали били положителна оценка !!А дали тези в ЕС знаят как живее обикновения българин?Как е поробен с огромни данъци и осигуровки,смазан от монопола на електроразпределителните дружества.Как тъне в безработица и бедност,в страх за живота си и този на децата си,как обеднява духовно,защото парите които получава не стигат за физическо съществуване,камо ли за духовно.Как е оставен на произвола на съдбата или в божиите ръце ако се разболее,как няма думата за нищо отнасящо се да неговия живот?
ГОСПОДА, ГРУПА БЕДСТВАЩИ ГРАЖДАНИ СЕРИОЗНО ОБМИСЛЯМЕ ДА СЪДИМ ДЪРЖАВАТА В СТРАСБУРГ ЗАТОВА ЗАЩОТО НИ УБИВА БАВНО И МЕТОДИЧНО И ОТНЕМА ПРАВОТО НИ НА НОРМАЛЕН ЖИВОТ ОСТАВЯЙКИ НИ САМО ДА СЪЩЕСТВУВАМЕ! НЕ МИСЛЯ,ЧЕ НЯКОЙ ИМА ПРАВО ДА ПРИЧИНЯВА ТОВА НА КОГОТО И ДА БИЛО! МОЖЕ И ДА НЕ УСПЕЕМ ДА ОСЪДИМ НИКОГО,НО ПОНЕ ЩЕ ДАДЕМ ГЛАСНОСТ НА НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА ,ТАКИВА КАКВИТО СА,А НЕ ЛУСТРОСАНИ ЛЪЖИ ИЗРИЧАНИ ОТ ЛИЧНОСТИ,КОИТО ЖИВЕЯТ НЯКЪДЕ ПО ВЪРХОВЕТЕ В СТОЛИЦАТА! ГОСПОДА СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!
цитирай
16. анонимен - само лъжа
15.03.2010 10:53
бареков изглежда е чатнат с топалка по главата и говори глупости,такива ,че и ние младите не можем да не се смеем. Като няма къде да си изразява тъпотиите,взе ,че направи и тази страница. Тежко на пловдивчани,ако този малоумник някой ден излезе на върха и от него да зависи бъдещето на града.
цитирай
17. анонимен - zzd
15.03.2010 10:57
ima ne6to gnilo v prezidenstvoto i tova e paravanov.goce da si hodi,mnogo se razsmardjha negovite istorii.na nas paravan za prezident ,ne ni trebva.sbogom goce,koronata e edna,tronat ne e peika.
цитирай
18. анонимен - ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
15.03.2010 11:06
Не съм им фен на комунягите, ама стратегията "нападението е най-силната отбрана" май вече не лови декиш сред масите и няма как вече да оправдавате тая ПЛЮНКА ДЯНКОВ, който първо плямпа а после се опитва да мисли!!!
И АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ, НО ТОВА ВЕЧЕ Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО В ЖИВОТА МИ, ОТ КОЕТО СЕ СРАМУВАМ!!!
цитирай
19. анонимен - ???
15.03.2010 11:21
След като вече стана ясно, че Трактора е бил биз - бизе с ' хубавото ' Наде, то логично е да попитаме и дали Гоце членува в клуб ' агнешки глави ' на хаджи Никулчо делиормански ?
цитирай
20. анонимен - СЛАБО tirith, СЛАБООООО.... tirith.Елементарно tirith!
15.03.2010 11:37
Очевидно не си наясно с генезиса и движещите сили на политическите процеси протичащи повече от 20 години в България. Желанието да пишеш надхвърля безкрайно способността за политически анализ и издава слабо познаване на фактологията и замъглено от политическо пристрастие съзнание.Писаниците ти, са достойни единствено за участие в класацията на кандидат студентските бисери.Те са толкова много , че няма да ми стигне мястото да ги анализирам.Но има два бисера които не мога да се въздържа да не спомена, тъй като още се треса от смях."С вероломния акт срещу министъра на финансите държавния глава си навлече мощен враг на гърба." и "Май агентурният псевдоним Гоце се оказва нещо като вододел на българския преход и на политическите ценности у нас..".Изобщо наясно ли си с понятието "вероломен акт"?Без да ти обяснявам нащироко, само ще ти спомена, че да е на лице ситуация предполагаща използване на подобно понятие, е необходимо във взаимоотношенията между два субекта да съществува предварителна договореност, която последствие да бъде едностранно нарушена по определен начин.Вторият цитиран бисер е върха на политологичната глупост.Той не подлежи на коментар...буди само смях.Не си наясно що е ПРЕХОД. Началото на ПРЕХОДА е далеч преди извършения на 10.11.1989г. преврат от групата на Луканов.ПРЕХОДА по своята същност е процес на преминаване на обществото от система на ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ с тоталитарно политическо управление-наречен СОЦИАЛИЗЪМ,към ЧАСТЕН КАПИТАЛИЗЪМ с псевдодемократично политическо управление-наречен ДЕМОКРАЦИЯ.Основната цел на прехода е заграбване на натрупания в резултат на експлоатация на милиони българи, по времето на държавния капитализъм/социализъм/ държавен капитал, от опеделени не случайни лица.Така близо 50 милиарда държавни активи, по различни бандитски схеми станаха собственост на политоко-олигархическата мафия и гангстерските групировки създадени от нея.Този процес започва преди 10.11.1989г. по схема разработена от Луканов и Дойнов и ДС с така наречените
цитирай
21. анонимен - Насмърдяй Архарски Нефтопроводников
15.03.2010 11:43
Гоце е кухо ченге и винаги е бил такова. Това, че е президент, говори много за интелекта на избралата го нация като цяло. :)
цитирай
22. анонимен - до платеният драскач провокатор
15.03.2010 12:10
анонимен написа:
Гоце е кухо ченге и винаги е бил такова. Това, че е президент, говори много за интелекта на избралата го нация като цяло. :)



такааааа. а Боко Тиквата е бивш член на БКП, доказан мафиот и има доста нисък коефицент на интелигентност. такаааа. това, че е премиер, говори много за интелекта на избралата го нация като цяло. чакам отговора ти, копеленце жалко.
цитирай
23. анонимен - KUCHETATA BEZPRIZORNI NA SAPUN
15.03.2010 12:27
IMA DVAMA S BULGARO-CHIFUTSKI KORENI,VLADIMIR KOSTOV I RUMYANA UZUNOVA DANO SE PARJE V TIGANA NA ada TOVA KUCHE MRASNO I DOLNO, SVOBODNA EVROPA E AMERIKANSKO IZCHADIE ZA PROPAGANDA , V AMERIKA IMA 100 MILIONA GLADNI PESOVE 1 TRETA OT NASELENIETO NA EXSPERIMENTA PROSTO DUHA SUPATA A DRUGITE IZPLASHTAT KREDITI NA CHIFUTITE, ALOOOOOOOOOO SABUDI SE BULGARINO , BOKO E PODLOGA ,AMERIKANA PARA NE DAVA SHTOTO E NYAMA,AZ SHTE SE VARNA ZA DA IZBIEME CHIFUTITE ,ARMENZITE(I TE SA MNOGO MAZNI) I BULGARIA SHTE SVETNE ,MANGALITE SA CHAST OT NAS ,KATO NEGRITE V AMERIKASTA N.
цитирай
24. анонимен - Жалко много жалко че никога няма да ...
15.03.2010 12:56
Жалко много жалко че никога няма да се оправим! Това е в гена ни на българи! винаги ще се намери някой Костов, Сидеров, или някакво галено гаменче като Сашо Диков, които нищо не харесват освен себеси че чак си скачат....
И сега празни приказки и обиди които в крайна сметка дистабилизират държавата унищожават и малката вяра че нещо ще се оправи че нещо ще тръгне на добре! Как може шепа нехранимайковци да клатят държавата? Ей така да има шоу!
Да се разберем. Президента на държавата трябва да се уважава както и другите институции! И крайно време е да се приеме закон който да регламентира това! Иначе такива недоносчета като Иван Анрей Бареков Диков и всякя журналистическа сволъч ще всяват смрад в държавата ни! българия няма нужда от това! Точно сега!
цитирай
25. анонимен - ХОРА БДЕТЕ! ПОМИСЛЕТЕ ЗА ТОВА.
15.03.2010 13:04
СИГУРНО Е ТОВА ЧЕ ГЕРМАНЦИТЕ НЕ СА ПО ГЛУПАВИ ОТ НАС НАЛИ? А ПОЛИТИЦИТЕ НИ ВОДЯТ ТОЧНО КЪМ ТОВА НА НАМРАЗИМ СТРАНА ТА СИ ДА СЪЖАЛЯВА МЕ.... http://www.dnes.bg/world/2010/03/15/vseki-chetvyrti-germanec-si-iska-berlinskata-stena.87738
цитирай
26. nakom - Оказа се, че Бареков си е все такъв идиот, обаче още го цитират
15.03.2010 13:09
Като се съберат 160 идиота в парламента да гласуват импийчмънт на гоцката, ще го пратят на върховен съд, където от 10 човека, 9 са негови креации.С един глас няма да стигне да го"импйчнат", но дотогава всички сини шматки ще огллушават форумите, как имало справедливост, как сега щели да го накажат, как демокрацията щяла да възтержествува, какъв истински мъж-българин бил ББ, ЦЦ, СД и прочие глупаци.ПОнеже не познават правилата,нито законите, само се позовават на глупавият член 31 от конституцията, който изобщо не важи за публични личности, нещо повече-има член 41, който никой седераст не си е дал зора да погледне.Там ясно е описано какво има право гоцката да прави, и той го прави много добре.А на Бойко всичко му е като на основните му избиратели - недовършено и недообмислено, затова е и вечен провал.
цитирай
27. анонимен - do svilen75
15.03.2010 13:33
А бе, овча главо слънчасала, ако '75 ти е годината на раждане, ходи да правиш свирки на агент - провокатора Гоце и не ни занимавай с плиткоумните си разсъждения...
цитирай
28. анонимен - до автора
15.03.2010 14:04
Господине, не смятате ли, че с тази статия не се набивате в очи, че сте много наведен пред днешните управляващи. Медиите създадоха мита ГЕРБ и сега се стремят да го запазят с такива писания от сгромолясване. Никога Първанов не се е ползвал от комфорта на журналистите, защото те се "хранят" от синята мъгла. А доколкото пророкувате, че влиянието на президента е паднало, това го мислите само вие и се самонадъхвате. Сигурно сте потомък на на продажници. Защото достойните мъже не се подмазват на управляващите каквито и да са те. Дерзайте за да разграничите умните от посредствените.
цитирай
29. анонимен - Комунист
15.03.2010 14:07
ПРЕЗИДЕНТЪТ Е НАЙ ОБИГРАНИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК. НАПУК НА ВСИЧКИ ДРУГИ ТОЙ ЦАРУВА ВЕЧЕ ВТОРИ МАНДАТ
цитирай
30. анонимен - Бареков, Бареков, има още много ...
15.03.2010 14:40
Бареков, Бареков, има още много време да надуваш Дудука.....
цитирай
31. анонимен - Еталон
15.03.2010 14:45
Еталон т.е единица за измерване на интелигентността на българите е "БОЙКО".Колко повече "БОЙКО" имаш толкова си по "умен".
цитирай
32. flyco - ...
15.03.2010 14:59
Замяза на мач. Аз гледам само английски футбол.
цитирай
33. анонимен - Тиритеее
15.03.2010 15:03
да го духаш :)
цитирай
34. анонимен - Кой е тоя Бареков?
15.03.2010 16:00
А, оня безработния! Абе я да го духа тоя. Сега да не е гъзолизец на ББ с двата х'я, дето всеки бил по-дълъг от другия. Амин!
Та да си дойда на думата: Първанов след Доган е най-умният и печен БЪЛГАРСКИ политик! И ако създаде партия, ще гласувам за нея с две ръце!
Когато в БГ се навъдят повече такива политици, може би ще се оправим. Защото политиката не е пожарна, нито охранителна фирма. Там се иска висш пилотаж, а не свободни съчинения на всякакви теми - финанси, здравеопазване, екология и пр.
патриотка
цитирай
35. tirith - До "20. анонимен - СЛАБО tirith, СЛАБООООО.... tirith.Елементарно tirith!"
15.03.2010 16:30
, а също така и до всички останали, които отправят някякви критики към мен, относно съдържанието на статията.

Статията не е моя, както съм посочил в края - на Бареков е.
Ако искате моето мнение по въпроса - http://tirith.blog.bg/politika/2010/03/12/goce-si-prizna-shte-pravi-partiia.509710 - в която естествено изказвам неодобрението си към Гоце, но не го омаловажавам като противник.

А защо съм препечатал тази статия можете да си отговорите от тук - http://tirith.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/03/06/blog-na-edna-godinka.505706 - като в случая беше комбинация между първата и втората причина /споменати в края на текста в линка/.

Естествено, че все още се намират глупендери или просто хора, които не разбират от политика, които да го харесват. Това е и лошото и това е пропуснал да спомене Бареков. Иначе журналиста, който най-много се доближава да моите разбирания по въпроса е Иво Инджев.
цитирай
36. flyco - :)
15.03.2010 16:40
Добре де, за какво ти беше да пускаш на Барека статията, а не да си кажеш направо какво мислиш? Не с линкове, а директно, постно ли ти се струва?
цитирай
37. svilen75 - До анонимника 27 - За теб специално ...
15.03.2010 16:54
До анонимника 27 - За теб специално 75 е размер. Потекоха ли ти лигите, свирчо? Ама няма, бегай при Дянков с тънкото му гласче да се карате кой на кого.
А кой пък излъга Бареков и Диков, че са журналя, та се взеха насериозно?
цитирай
38. tirith - -
15.03.2010 17:31
flyco написа:
Добре де, за какво ти беше да пускаш на Барека статията, а не да си кажеш направо какво мислиш? Не с линкове, а директно, постно ли ти се струва?


Линкчето съвсем, не постно, води към моя статия в същия този блог само от преди няколко дни, където си изразявам мнението и казвам директно какво мисля. Това не означава, че във всяка следваща статия трабва да го пиша отново и отново - един път е достатъчно. Сега обогатявам темата.
На Бареков статията вече писах защо съм я сложил.
цитирай
39. анонимен - Президента не е на глинени крака
15.03.2010 17:53
Президента не е на глинени крака,а доста добре си разиграва картите.
Не забравяйте, че БСП не е НДСВ , СДС или ГЕРБ ,които след един мандат
изчезват... След 100год. пак ще си говорим!
цитирай
40. ok3223 - Голяма ливада е Барековчето
15.03.2010 18:30
или Дудука, както галено го наричат неговите "приятели"
Първанов беше повече от убедителен и блестящ. Показа и доказа на пресконферинцията, че по-добър политик в момента България няма.
На всички въпроси отговори убедително и изчерпателно.
КРЕТЕНА Сашкото Диков се опита да направи неграмотно и провокативно шоу и пълучи заслужен урок.
Преезидента засегна главното, важното за народа и Бг, а дребното подмина и остави настрана, с което показа голяма класа на държавник.
Да живее президента Г. Първанов!
България има нужда от повече политици и хора като него.
цитирай
41. анонимен - Учуден
15.03.2010 18:31
Като чета глупостите на Ники Бареков-Дудука и някои от коментарите си мисля,че българският народ или е изкукал съвсем, или е облъчен,или е тотално зомбиран от някой,който се има за месия и се държи като истина от последна инстанция.Чудя се как е възможно 15-20 години да се сатанизира БКП/БСП и в последна сметка да се избере за премиер човек,отказал да напусне Партията на 10 ноември и уволнен от МВР поради тази причина!Чудя се как е възможно да се ругаят и тотално оплюват комунистическият диктатор Тодор Живков и последният български цар Симеон Сакскобургготски и да се избере за премиер техния ученик и бодигард за премиер!Чудя се как може да се вие на умряло от действията на престъпните групировки през 90-те,а и досега и да се избере за премиер съдружника на видния СИК-аджия Румен Николов - Пашата и съдружник на "новия престъпник"- Алексей Петров!Чудя се как е възможно да се нарича агент и ченге,анализаторът по Македония на ПГУ- "Гоце" и да се избере за премиер човек,офицер от МВР,активен участник "на терен" във възродителния процес,който отгоре на всичко каза,че го одобрява!Чудя се как може да се избере за премиер човек...Всъщност няма какво да се чудя,става въпрос за народопсихология и за народ,който може да роди бисер като:"Преклонена глава, сабя не я сече!"Сега да сърба, каквото е надробил!!!
цитирай
42. анонимен - Подкрепям!
15.03.2010 18:33
анонимен написа:
Президента не е на глинени крака,а доста добре си разиграва картите.
Не забравяйте, че БСП не е НДСВ , СДС или ГЕРБ ,които след един мандат
изчезват... След 100год. пак ще си говорим!

И аз така мисля. А той е от кадърните в БСП.
цитирай
43. анонимен - Три Пера да си ходи
15.03.2010 18:45
анонимен написа:
А той е от кадърните в БСП.

Ако е кадърен вожда Три-Пера, значи ще трябва да е умен, а не е такъв - иначе нямаше да пипне трипер от малолетна и цяла България да му се смее :)
цитирай
44. karambol5 - Омръзна ми ! Явно Гоце няма да си х...
15.03.2010 19:19
Омръзна ми ! Явно Гоце няма да си ходи ,ами айде да спрем да се занимаваме с него !
цитирай
45. smilodont - До всички малоумни драскачи
15.03.2010 19:45
Напук на всичко се постарах да прочета и коментарите до тук . ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ думи нямам ТОЛКОВА МНОГО ЛИ ВИ ХАРЕСВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ . Да не са 20 нека са 7 през който ГОЦЕ е президент . С какво този кадърник допринесе за благото на народа , ето на този въпрос искам да ми отговорите .
цитирай
46. анонимен - до платеният драскач
15.03.2010 20:18
smilodont написа:
Напук на всичко се постарах да прочета и коментарите до тук . ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ думи нямам ТОЛКОВА МНОГО ЛИ ВИ ХАРЕСВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ . Да не са 20 нека са 7 през който ГОЦЕ е президент . С какво този кадърник допринесе за благото на народа , ето на този въпрос искам да ми отговорите .



ей тъпунгер. жалка бойко лайнорисовска подлога. явно не си наясно, че България е парламентарна република, а не президентска. тоест, властта е в парламента, не в президента. и да иска да промени нещо президента, какво би могъл при положение, че сме парламентарна република. хайде повече да не те виждам тука, платен драскач. ясно ли ти е, копеленце жалко?
цитирай
47. net - :)
15.03.2010 21:58
Бареков срещу Гоце?!?!?
цитирай
48. smilodont - 20 Години стигат
15.03.2010 22:25
Да вярно е че има тъпунгери и то много , най вече когато сме анонимни . Малоумник , като сме парламентарна релублика кой ни натресе в България турци да ни управляват . Колкото до заплахи , много си жалък .
анонимен написа:
smilodont написа:
Напук на всичко се постарах да прочета и коментарите до тук . ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ думи нямам ТОЛКОВА МНОГО ЛИ ВИ ХАРЕСВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ . Да не са 20 нека са 7 през който ГОЦЕ е президент . С какво този кадърник допринесе за благото на народа , ето на този въпрос искам да ми отговорите .



ей тъпунгер. жалка бойко лайнорисовска подлога. явно не си наясно, че България е парламентарна република, а не президентска. тоест, властта е в парламента, не в президента. и да иска да промени нещо президента, какво би могъл при положение, че сме парламентарна република. хайде повече да не те виждам тука, платен драскач. ясно ли ти е, копеленце жалко?

цитирай
49. pachangel - Първанов надхитри всички.
17.03.2010 04:19
Който може си може.Използва тъпотията на американчето за да ощипе БКС /Борисив,Костов,Сайдеров/и те го направиха Робин Худ защитник и месия на американофобите,бедните,безработните,ограбените пенсионери,пушачите,военни,полицаи.....и точно ще останат хора за една широка коалиция с лидер Мартинчо,турските въпроси Сайдеров,арапина за тарикатлък и кумира на Брюксел Шменти Капели.Така е като не знаят да целуват на попа ръката :))))
цитирай
50. krasi7 - Много невежи има по земята българска!
17.03.2010 04:24
Мислиш първосигнално приятелю! И разсъжденията ти, доколкото са твои, а не преписани, или заимствани, са от типа на Б.Б. Този същия Б.Б., който се изтъпани пред медиите и безсрамно и нагло заяви: " И не ме натискайте защото оставката ми е в джоба и ще взема да я депозирам и тогава ще видите какво ще стане и какво ви чака!" Т.е. ако го няма него ние сме изгинали. Връх на нахалството и на дебелащината. Но нищо де, балона Б.Б. скоро ще се пукне, но лошото е, че всичко ще падне пак на нашите глави.
А ти Гоце, та Гоце. Дянков мълча като бит гъз и не искаше да си признае, че е знаел, че разговора се записва. Това е протокол и е задлжителен.
Целта е друга в случая.
Впрочем не съм нито червен, нито син, просто ги мисля нещата за разлика от такива като теб. Пишеш за да си доставяш удоволствието да се четеш след това.
А, още една подробност. Господин пожарникаря е първия премиер на България, избран главно с гласовете на женската част от гласуващите. ФАКТ!
Че е мъжкар, мъжкар е, но толкова.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tirith
Категория: Политика
Прочетен: 2063163
Постинги: 134
Коментари: 1957
Гласове: 2181
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930