Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2009 20:09 - За клипчета на БСП, наглостта и компроматите
Автор: tirith Категория: Политика   
Прочетен: 1936 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 07.05.2009 21:35


Антон Кутев, ПР-а на БСП, съобщи че клипчетата които се въртят по телевизиите не са стрували нищо на партията.

Да господин Кутев, знаем че НИЩО НЕ СТРУВАТ. Та за това и като ги гледаме, пък и виждаме по вестниците, лека усмивка озарява лицата ни. И тя не е от симпатия, а от задоволството /не се сърдете, че използвам тази дума, натрапена ми беше от медийното присъствие и постоянното "задоволство" на Румен Петков/, че на следващите избори няма да давате отчет за мандата - опозицията отчети не прави.

Също така господин Кутев, знаем че и вашата дума НИЩО НЕ СТРУВА. Преди няма и месец в предаването "Референдум" по БНТ се проведе дебат за компроматите на изборите. Повечето от другите опоненти казаха, че компроматите са част от играта и че трябва да "разобличават". Пък вие се откроихте като обещахте позитивна кампания. Интересна е вашата "позитивна" кампания до сега:
- комисията за случая "Йосич" въобще не беше компромет срещу Б.Б.
- атаките срещу СДС с дейното участие на етническото крило на партията ви също не бяха.
- кампанията на Нова зора /измислена "патриотична" организация която влиза в неизброимия състав на партии в Коалиция за България/ "Гласуваш за Бойко - подкрепяш Костов".

А като споменах последното та се сетих - тъй като това са двете управленски алтернативи - ГЕРБ и сините или вие и Доган /Атака никой няма да я вземе, а други партии няма да влязат/ предлагам в духа на феърплейа да обясните в сайта на подопечната ви организация и алтернативата която предлагате. Сложете и слогана - "Гласуваш за Станишев - подкрепяш Доган". Така хем хората ще знаят за предлаганата коалиционна алтернатива, хем ще са сигурни в патриотичните чуства на "Нова зора" и на БСП.

И стигнахме и до клиповете. Предлагам да направите и още клипчета, но с различни послания, за да запознаете избирателя и с другите си успехи:

 - Докарахме България на последно място в ЕС по доходи. Това не е достатъчно. Ще продължим докато стигнем до Африка.
 - Изхарчихме целия бюджет предизборно за пенсии. Това не е достатъчо. Ще продължим да раздуваме разходите до фалит.
 - ЕК пише "убийствени" доклади за България, неправени за нито една държава до момента. Това не е достатъчно. Ще продължим да работим за изгонването ни от ЕС.
 - Спряха ни пътните и аграрните фондове от ЕС. Това не е достатъчно. Ще продължим до окончателното спиране на всички видове фондове.
 - Направихме заменки на доста апетитни имоти. Това не е достатъчно. Ще продължим да заменяме и останалите.
 - Имаме огромен дефицит и главоломно спадащи разарви. Това не е достатъчно. Ще продължим да не правим икономии като нормалните държави.
 - Зъдлажнялостта на държавата нараства, при това в условия на криза. Това не е достатъчно. Ще вземем 4 милиарда евро заем от Русия за да го изплаща следващото правителство.
 - Откраднахме парите на ЕС. Това не е достатъчно. Ще продължим да крадем нови.
 - С общи усилия удвоихме инфлацията.  Това не е достатъчно. Ще продължим до утрояването й.
 - Направих мъжа си милионер. Това не е достатъчно. Ще продължа докато стане милиардер - Емилия Масларова
 - Източих безпроблемно 2 милиарда от вашите пари от ДДС. Това не е достатъчно. Ще продължа и с останалите видове данъци - Мария Мургина
......

Идеите за някои от посланията са взети от един скорошен пост на edinstvena.



Гласувай:
0



1. zaw12929 - С отрицание нищо не се постига! Не ...
07.05.2009 23:24
С отрицание нищо не се постига!
Не може да ви пречат клипчетата на БСП. а Вашият негативизъм, които не е нито демократичен, ното европейски. Похвалете се кому симпаризирате, за да Ви подкрепим.
Не преиначавайте истината! С лъжи и инсинуации се стигна до тук!!!
цитирай
2. tirith - Драга Цветанке
07.05.2009 23:45
В този пост наистина съм наблегнал на негативизма. Но ако бяхте така добра преди да ме набедите в недемократичност и неевропейско поведение, да постъпите чисто цивилизационно- изследователски и да прочетете и някои предишни мои постове.
В тях съм обяснявал и кой подкрепям и какво харесвам в политиката му и в икономическите му идеи.
За това са отделните постове - да изразяват отделни мнения. В единия казавам за кой съм - в другия - срещу кой съм и защо съм негативен към него.

Много ще ми е интересно и да ми обясните точно какво според вас в този ми пост е "преиначаване на истината" или "лъжи и инсинуации".
Обаче се надявам се отговорът да не - "при бай Тошо мекиците бяха по 4 ст, остави БСП на мира".
цитирай
3. анонимен - Драги Павка
16.05.2009 00:13
В крайна сметка изборите идват.Всеки от нас има право на избор затова,кой за него е най-подходящ кандидат за власта.Няма смисъл от голи думи,защото не познавам човек,който може да защити човек или партия все едно е негов роднина.Всеки прави изборът си сам и следва собствените си цели,но да смяташ,че всичко в политиката се дели на "добро" и "лошо" звучи направо детско.
цитирай
4. tirith - Драги Анонимен
16.05.2009 11:24
В никакъв случай не си мисля че всичко в политиката е добро или зло. Прост има зло и по-малкото зло.
И за това, а не защото са ми роднини или им членувам в партиите, подкрепям Синята коалиция. Заради идеите. Не съм казал че те са добрите - пак повтарям - по-малкото зло са.
А празни думи в постовете ми не виждам. Всичко е подкрепено с информация, общодостъпна в Интернет.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tirith
Категория: Политика
Прочетен: 2064186
Постинги: 134
Коментари: 1957
Гласове: 2181
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930