Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2010 18:05 - ДПС - заплаха за националната сигурност и етническия мир
Автор: tirith Категория: Политика   
Прочетен: 11684 Коментари: 9 Гласове:
7

Последна промяна: 04.11.2010 20:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ДПС предприе фронтална атака срещу джамиите.
Хората на Доган направиха мащабна акция, която не беше отразена спрямо значимостта й от медиите, която имаше за цел да настрои обикновените мюсюлмани срещу българската държава и полиция и така наруши националната сигурност.

За какво говоря:

На 6 Август, в деня, в който излезе статията ми в „Марица” за исляма, героят в нея – имама на Джумая джамия, Кемал Рашид – обяви пред медиите, че е бил пребит. Оказа се обаче, че просто е бил изгонен с помоща на полицията, защото не е легитимния имам и ръководството, което го е издигнало също не е признато от съда. За капак на това и няма как той да е имам, дори и да е издигнат от истинкото ръководсто, защото нямал необходимото религиозно образование. Самото нелегитимно ръководство на джамията се оказва, че е било под протекцията на ДПС, но със смяната на властта вече не могат да разчитат на подкрепа от държавния апарат срещу легитимните лидери.

 

/ДПС/ Империята отвръща на удара

Обаче хората на Сокола не са дават лесно. За няколко дни те подготвят план за показни действия, с който в последствие успяват да развалят най-големия мюсюлмански празник – Рамазана.

На 10 Август трима действащи депутати от ДПС и тяхното алтернативно ръководство на мюфтийството - бившият районен мюфтия на Пловдив Осман Хилми, бившият председател на джамийското настоятелство Хасан Али и алтернативния мюфтия на България Мустафа Хаджи се събират в Имарет джамия /джамията до аптека „Марица”/.

image

Хаджи, който е помак от Велинградско село води много свои сподвижници от своя край. „Доставени” са и помаци от други родопски села като Сърница например. „Отбора” е подсилен също от симпатизанти на ДПС от Пловдив и роми от Столипиново, на които по информация на председателя на джамийското настоятелство в Пловдив Ашим Асан, наркобарон с прякора Гаро Циганина е раздавал по 20 лева за да подкрепят бунтовния план на ДПС „воеводите”.

Към 7 часа вечерта тече молитва. В офиса пред Джумая джамия са само 5 души – Ашим Асан, ПР-а Иван Млекаров и трима секретари на настоятелството.

Получават СМС от ДПС групата, че в Имарет джамия са се събрали много хора и става бой. Примамката подействала и Асан и тримата секретари веднага тръгнали по Главната към другата джамия. В същия момент тълпата от над 300 човека на ДПС, заедно с водачите си тръгнала по странични улички към Джумая джамия. Така се озовали пред офиса на настоятелството, където бил останал само Иван Млекаров. Хасан Али разбир с крак вратата на офиса и влязъл. ПР-а му казал да се успокои, защото Али бил с условна присъда и не било добре за него да има проблеми с полицията. Бившия председател на настоятелството обаче му казал само да не се бърка и „завзел” офиса, а поддръжниците му влезли в джамията, като оставили само 5-6 човека на входа. Хасан Али също влязъл, но бодигардовете от охранителната фирма, които дошли след 10 минути го изкарали навън. Докато го изкарвали обаче той започнал да се бие и дори скъсал ризата на един СОТаджия.

След като се успокоил отново влязъл в джамията за да се помоли, но ДПС цирковете продължили. Имало е опити да се залости джамията от вътре, а полицията е трябвало също така да пази джамията от тълпа, която пък искала да нахлуе вътре, докато била затворена. Това естествено всяло паника из обикновенните вярващи, празнуващи най-големия мюсюлмански празник. Жените дори били толкова изплашени, че тръгнали да викат и да плачат.

Край на грозната пиеса на ДПС сложил към 5-6 сутринта специално дошъл на място прокурор, който съобщил на лидерите на „бунта”, че ако не се разотидат сами ще бъдат арестувани.

 
image

Защо ДПС е вредна за всички в България?

ДПС показа истинското си лукаво лице. Дори и опита за преврат в мюсюлманската общност не беше проведен спрямо мюсюлманските норми – ДПС депутатите и сподвижниците им са били видимо пияни, а според полицията – някои от тях са били и дрогирани, което би отвратило дълбоко всеки истински вярващ в Аллах. В същото време „акцията” успя да провали напълно светлия празник Рамазан.

Защо беше извършено това кощунство спрямо мюсюлманите в Пловдив?

Отговорът е един – за да може ДПС да печели политически дивиденти на основата на нарушаването на националната сигурност.

ДПС е нахъсвало тълпата, че държавата била полицейска и ги карали да викат „Свещенна война”. Целта на акцията е било да се провокира полицията да влезе силово в джамията, а обикновенните хора там да бъдат убедени, че това е акция на „полицейската държава” срещу самия Ислям – удар точно по време на Рамазана.

Обикновенните мюсюлмани в джамията не знаели, че всъщност става дума за акция за превземането на джамията от нелегитимните хора на ДПС и нарочно подклаждане на напрежение за да може и полицията да се намеси.

Всеки може да каже – политиката е мръсна работа – партиите ползват всякакви средства за да привлекат електорат.

Обаче когато тези средства настройват българските мюсюлмани срещу българската държава и водят до изкуствено подклаждано желание за „Свещенна война”, аз казвам, че  националната сигурност и единство са силно застрашени.

Аз казвам, и че виновната за това – ДПС – за пореден път доказа, че е вредна за всички български граждани и най-вече за нейния основен електорат – мюсюлманите – с които тя се изгаври, като провали най-светлият им празник за политически цели.


Подкрепете статията с глас в СВЕЖО от ТУК.

В Пловдив



Тагове:   ДПС,


Гласувай:
7


Вълнообразно


1. mamkamu - +
12.08.2010 19:01
Колкото повече държавата притиска Доган, толкова повече ДПС ще се опитва да притиска държавата.
цитирай
2. анонимен - ДПС+БСП=Първанов
13.08.2010 09:30
Червени Кхмери , не насъсквайте ДПС и ромите срещу Рода Български, сега когато България се възражда. Работете за България а не срещу. Молете се за вашите души.
цитирай
3. анонимен - Какъв етнос?
13.08.2010 09:49
В България няма етноси. Тези дето се припознават за турци, са си българи с друга вяра. Циганите само 10 % са останали от пришълците през 18 век. Всички други цигани са с български паспорти и български имена. Те не са етнос. Те са българи приели турска вяра. ДПС е противоконституционна партия и трябва да се разформира или да се осъди и да се забрани със закон, така както в другите европейски държави етносите са поставени през избор. Ако искат да си останат етноси, връщат паспортите и личните карти издадени от държавата и си подават документите за паспорт в тази държава, чийто интереси защитават. Българският парламент да не се прави на ударен ами да се заеме с ПРОБЛЕМА. и да се удари един път за винати -ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!
цитирай
4. анонимен - Сомо един въпрос към автора-при...
13.08.2010 10:14
Сомо един въпрос към автора-присъствал ли е на събитията ,които описва или пише разказ по разказа на някой друг.Като се омешат малко истини и голямо количество неистини се получава турлю гювеч.Явно е представена само версията на едната страна.Другата страна я няма-а да те са дрогирани и пияни и няма как да разказват.
цитирай
5. анонимен - За ДПС
13.08.2010 10:41
Боклуците от Д П С само това знаят да създават напрежение ,иначе няма смисъл от тях!Те затова бяха създадени от Б К П !
цитирай
6. анонимен - срам за България
13.08.2010 10:43
Срамувам се за това, което натвориха българските пишман политици за двадесет години. Как допуснахме да съществува партия, като ДПС с откровено протурска политика и предаваща цялата информация, до която се домогва на турските специални служби? Това е троянският кон на Турция. Тази партия трябва да се регистрира в Турция и да обединява емигрантите от България. Нищо повече. Колкото по-бързо бъде забранена, толкова по-добре за България и българите. Иначе съм за това политици и специалисти с турско съзнание да участват в политическия живот и да заемат ръководни постове във всички области, според личните си качества, знания и опит. Вероизповеданието е нещо друго, тук не бива да се налага силово една или друга религия. Макар, че нещата са доста оплетени и едва ли могат да се разделят. Мисля, че споровете трябва да се решат въз основа на действащото законодателство.
цитирай
7. анонимен - Така е
13.08.2010 10:51
Браво на Павел Начев!
цитирай
8. анонимен - нацоналните предатели ДПС-на НАРОДЕН СЪД.
14.08.2010 17:40
този духач Ремзи зам. председател на ЦС на ДПС уж минавал от смолян през пловдив
за софия през нощта около 03.часа. чул за някакъв проблем за джамията в пловдив
и дошъл да види този пиян неверник лъже тъй като за него няма чест достойнство,чест
вяра така нагло да лъже но прав е той след като не се страхува да пийне в навечерието на светлия празник и да влезне в храм божии и да оскверни храма пиян
той и неговите приближени колеги депутати1 който създават законите в България.
Самите те него спазват и тези българомохамедани се наричат помаци таково
животно няма в света . Облякли се в одеждите на дъховници пияни талибани те
определяха в онази нощ часовете за молитви,като ви пиша това се базирам на
щериатските канони, които са дадени от ВСЕВИШНИЯ НА НАШИЯ ПРОРОК и часовете
за молитвите за ремезана и въобще за клянане в цял свят е една и съща за разлика
от другите държави то е различно от няколко минути,да се върнем на мисълта
как може до сутринта бившият,/помак,неверник,продал си вярата като християнин,
като българин не се върне в лоното на своята вяра христоянството и не си признае,
че е българин и се срамува да си признае,че е българин/уж извършвал ритуали намаз
а агитираше в джамията и беше пуснал посред нощ високоговорителите нима за него
не важат законите и наредбите в България, но личи,че се самозабравили от дългите
години във власта това е позор за нащата религия Аз се срамувам от тези бивши самозванци които се наричат мюфтий и имами и обличат униформата на ръководителите на нащата религия ИСЛЯМ / МЮСЛЮМАНИ/ и същите намат страх
от всевишния за ваша изненада,оставям ги в ръцете на всевишния.
цитирай
9. анонимен - "РЕЛИГИЯТА"....Е ТВЪРДЕ СВЯТО И ЛИЧНО, НЕЩО!!!
18.08.2010 17:20
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА УПРЕКВА НЯКОГО, ВЪЗОСНОВА НА НЕГОВИТЕ РЕЛИГИОЗНИ УБЕЖДЕНИЯ!
ТОВА Е ,НЕДОПУСТИМО И НЕХУМАННО!!!!

ИСТИНАТА ,ОБАЧЕ ЗА ДПС Е ДРУГА:
ТЕ НЕ СА ВЯРВАЩИ !
ТЕ СА КОМУНИСТИ И БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ НА ДС НА БКП!
ТЕ ВОЮВАТ ПРОТИВ ,ДЕМОКРАТИЧНАТА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!
ХРАМОВЕТЕ НА ИСЛЯМА/ДЖАМИЙТЕ/ СА ИМ НЕОБХОДИМИ ЗА ПРОПОВЯДВАНЕ НА ОМРАЗА КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА И ДУХОВНАТА СВОБОДА НА МЮСУЛМАНИТЕ!
ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ МЮСУЛМАНИ НА ХРИСТИЯНИ И СЕ СЪЗДАДЕ
АТМОСФЕРА НА НЕТЪРПИМОСТ И ВРАЖДА!
В ОСНОВАТА НА ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ИДЕОЛОГИЯ ,СА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО НА РАЗЛИЧИНИТЕ ЕТНОСИ И РЕЛИГИОЗНИ ФОРМАЦИИ,ЗА ПОДКОПАВАНЕ НА УСТОИТЕ НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ХАРАКТЕР НА СЪВРЕМЕННОТО ОБЩЕСТВО!!!!
ПРОСТО СВИКНЕТЕ С МИСЪЛТА, ЧЕ ДПС Е ДС НА БКП/БСП!
ВЕДНАГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ,КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tirith
Категория: Политика
Прочетен: 2054077
Постинги: 134
Коментари: 1957
Гласове: 2181
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031