Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2010 00:40 - Слави направи заявка за влизане в политиката. Дали агент Гоце стои зад това?
Автор: tirith Категория: Политика   
Прочетен: 26862 Коментари: 54 Гласове:
9

Последна промяна: 04.11.2010 20:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес "Шоуто на Слави" беше необичайно интересно. Причината беше, че предаването беше посветено на оправданията на Слави, как той даже и през ум не му било минало да иска 50% от ГЕРБ, как навремето двамата верни другари гледали мачове, ходели на кино и едва ли не се държали все за ръчичка. Всичко това Дългия не си го каза на един дъх, ами облечените в черно "ред колеги" играеха ролята на лошите чичковци, които насила измъкват тази информация от невинния Славчо, а той самия едва ли не не подозирал за какво ще става въпрос цяло предаване и въобще не искал да казва нещата, които каза.

image

Та да продължим с приказката. Ходели си верните приятели Славчо и Бойко насам-натам, щастливо си пеели и - о зло нещастие - Бойко станал премиер. Поради това, Слави обясни, как той се бил променил. Един вид охладнял към него. Не му вдигал телефона. Обаче след това Трифонов допълва, че този факт въобще не повлиял на това, че откакто Борисов бил станал министър-председател, шоумена започнал да не го харесва, та дори и в прав текст в днешното предаване го обвини в лъжи, конфликти на интереси, та даже намекна, че това правителство било по-лошо и от предишните.

Ама какво стана бе Славчо, какво стана бе мамин? Как така от веднъж тръгна да си опозиционер на ББ, като си пихте кафето до преди месеци?

Има един много очеваден отговор на тази иначе толкова интересна драма.

Помните ли как от основаването на ГЕРБ Бойко забрани на други освен него да говорят за нашият президент - Гоцко. И така от 2007-а та чак до преди няколко месеца. Още в началото на мандата си Борисов се скара с Първанов, а скандала им се разрастваше и обхвана доста фронтове. Откакто позатихна, та чак до сега, нещата между тях не са се оправили - само от явна, преминаха към студена война.

imageimage

Каква е връзката с "Шоумен №1"?
Ами човека от край време си кани в предаването разни-разнообразни приближени на Гоце олигарси. Най-видния беше Гергов, който Слави се опита да изкара едва ли не пример за подръжание, който е незаслужено хулен.
Пък и да си припомним как в края на миналата година покани президента и умишлено с въпросите си го подтикваше към критика към Бойко. Който гледа това предаване - знае за какво подмазване и президентски PR ставаше дума.
Но Славчо не се задоволи с това. Той покани и Румен Петков и на него да му чисти имиджа. Неговата доказана корумпираност, връзки с престъпния свят и особенно с братя Галеви, и перманентно пиянство няма да ги коментирам, защото са широко известни.
Само ще припомня, че той предвожда т.нар. "президентско лоби" в БСП.

Ето защо Слави се нахвърля яростно към  Бойко близките месеци - Борисов се скара с Първанов и щом някой е враг на Гоце - Славчо автоматично започва да го плюе. За това и преди това си беше пръв приятел с сегашния премиер - защото Генерала нямаше проблеми с ловеца на архари, известен още и с индианското си име - "Три-те Пера".

И накрая, но не и последно като важност - Слави обяви в прав текст, че някой ден "когато нещо го накара" ще влезе в политката. Това не е новост - http://tirith.blog.bg/politika/2009/07/09/bate-boiko-utypka-pytia-za-shoumen-1.361471 - за хора, които знаят за какво се бори патриота Славчо. А именно - за вечна ДС слава /спомнете си пламенното у защитаване на ДС агенти, как обясняваше, че те всъщност за родината работели, а и първия сезон на Сървайвър, на който Дългия беше продуцент, беше нарочно поканен ДС агент за да бъде показано "човешкото лице"/.

image

Това "нещо" което ще го кара да влиза в политиката не е нещо ами е "някой". И този някой се казва /по агентурну му/ Гоце.
Та за това и мога да ви кажа и кога Слави ще влезе в политиката - след година, когато на "нещото" му свърши мандата и тръгне да си прави ляво-популистка партия. Пък не е изключено и Три-те Пера да го номинира и подкрепи за президент. Не е сигурно.
Сигурното е само, че Трифонов ще е на негова страна и те двамцата ще заформят опозицията на ГЕРБ.

В Пловдив


Тагове:   Гоце,   партия,   власт,


Гласувай:
9



1. анонимен - Търкаля се Дългият капак
20.01.2010 07:59
и си търси " дебело " гърне. Опитва тук, опитва там, опитва на високо, докато си намери подходящо и по мярка. Хем да е пълно с жълтици, хем да е от сой, та след това да не му се смеят в Учиндол.
Дали произходът на жълтиците е мафиотски и миналото на гърнето - ченгесарско, не го интересува. Важното е келепирът.
Не е чудно Дългият скоро да се сдуши с Бареков /краставите магарета се надушват/ и двамата да запеят псалми за този, който плаща повече.
цитирай
2. zabavnata - Изключих телевизора
20.01.2010 08:02
Много мънкаше Слави. В България липсва модел на качествен политик. Случайни хора сякаш попадат във властта, а после се чудят какво да правят с нея. Нека и критиките към ББ бъдат градивни. Доброто приятелство Слави се гради на това да похвалиш един човек пред всички за стореното добро и да го смъмриш на четири очи за всички гафове, които е направил.
Проблемите на ББ са точно тези, че когато са около него всички си мълчат. Борисов да подбира приятелите си, за да не се окаже в лицето на Европа като герой от приказката за новите дрехи на царя.
цитирай
3. vmir - много важно
20.01.2010 09:36
как пък ли не. който има време, да се интересува от подобни излияния, аз нямам
цитирай
4. анонимен - Ренегат
20.01.2010 10:06
ха ха ха ха - прочетох доста коментари, доста статии в пресата и блоговете.Общо взето едно и също - Слави и Гоце -партия на Гоце - Борисов жертва на Слави и други подобни.Никъде няма коментари за есемесите на Борисов.А това общо взето е може би най-важното от снощното интервю.Българския народ не може да разчита на вярна информация от медиите и журналистите.Принудени сме да четем английски, немски и дори руски сайтове , за да разберем че и Борисов има некомпетентни решения.Ако четем само нашите медии разбираме че Господ е слязъл на земята в образа на Борисов.а след време разбираме че не така, защото Господ не греши, а Бойко - греши.Не съзнателно ,разбира се, просто поради некомпетентност.Лошото е че медиите внушават неговата непогрешимост.И Борисов трябва да знае, че същите тези медии, които сега притиска, в момента в който усетят, че му се клатят краката ще му го върнат в троен размер.
цитирай
5. анонимен - хм
20.01.2010 10:14
Интересно мнение, уважавам, но с пропуски в логиката...Нещата няма как да са толкова прости. Слави е бил и е близък с много хора от тъмния и светлия свят на бизнеса, което неименуемо значи и политиката...така е навсякъде по света. Вечното ДС е явно преувеличение и едва ли има друга държава в тази част на света, към която се опитваме да се броим, която да няма действаща система от шпиони и разузнавачи. ЦРУ какво е и с какво е по-малко лошо от бившата ДС (при все, че имиджа на ДС се носи от 1-2 управления с лоша слава, за работата на другите се знае малко, но се нехае много)?
ББ и Слави много добре си знаят какво правят. Нека ги оставим да си вдигат рейтинговете един друг. Бил искал 50%...ми ще иска, нали той помогна на ББ да стане това което е....ББ пък бил писал смси..ми ще пише, нали искаме твърда ръка. Аз нямам проблем нито с едното, нито с другото. На мен смси не са ми пращали, на мен 50% не са ми искали, аз си бачкам за пари и телевизор вече нямам.
цитирай
6. gothic - Манипулациите на Слави са широко ...
20.01.2010 10:37
Манипулациите на Слави са широко известни. Проблема е, че все-по малко народ кълве с учиндолския терикат губи почва под краката си. Силно се съмнявам да е имало смс си, но дори и да е така, журналистика като българската не заслужава нищо друго....
цитирай
7. анонимен - slavi e pi4
20.01.2010 10:53
slavi ima xarizma i mu vqrvam napalno
цитирай
8. анонимен - ххх
20.01.2010 11:24
Много хубава статия!
цитирай
9. finbel - аха
20.01.2010 11:41
Станете фен на FinBel във фейсбук, повече музика и по-малко политика, за да си запазите здравето.
цитирай
10. анонимен - gogo
20.01.2010 12:04
черните мишоци на слави .така наречени сценаристи. да си наврат суратя в г--а
цитирай
11. анонимен - защо не
20.01.2010 12:09
Всички взехме да разбираме от всичко и за всеки коментар
Ами като се замислите не виждате ли качества у Слави за политик,стои по-високо с ерудиция ,интелект,изказ ако щете и като менаджер.Възползва се от всяка възможност която"надуши" за да си прави популярно шоуто, за да подържа имиджа на екипа си а и да дава за сметка на тези които имат,абе знае да си поиска и да вземе.Спомнете си безплатните концерти из страната със помоща на спонсори,например в нашия град се стичаха от всички улици към площада и се веселиха без значение възраст, т.с. взема от имащите за да даде поне на част от нямащите.И като казах възраст: не сам го чула да говори с пренебрежение за хората в по напреднала такава или пък да казва тия са боклуци ония са чисти.Без значение от краската/тя често се мени/ под секирата е всеки когото е надушил в крачка.Но честно не го виждам да се изживява в парламента, когато прецени че е готов защо да не поведе и без това обезличения ни беден харод откъдето да го погледнеш/нямам предвид финанси/
цитирай
12. анонимен - avtorat, skoro, maj ne e otvarql BG gramatika
20.01.2010 12:09
Koga shte procheta statiq bez greshki????????
цитирай
13. анонимен - за наречията
20.01.2010 12:20
"Гоце" - признавам нямам политическа принадлежност, подържам можештите, пробивните, често чета хули за Президента и като се замисля правят го хора невиждащи повече от носа си изпълнени със злоба и неосъществени амбиции.И не само за него, за който им падне, а той е един от най-добрите ни и умерени политици.Може би това дразни.Така че подкрепям контактите на всички които искат да получат положителното от всеки от който могат да черпят максималното
цитирай
14. анонимен - "шоумена" Слави Трифонов
20.01.2010 12:40
Слави е добър "шоумен",но местото му за изяви е сбъркано!Истинската му сцена е кръчмата в някое изпаднало "Горно нанадолнище" село.Неговите простотии не бива да се показват публично по телевизиите.Гоцето също не е на местото си -в Сирищник ще си пасне добре!
цитирай
15. анонимен - вундеркинга бойко
20.01.2010 12:46
Присъщо на посредствените, но сам оптимист, че ще се отърсите от злобата и тъмното ... " предходен анонимен"
цитирай
16. анонимен - Za Slavi
20.01.2010 13:08
Boje dai mi tarpenie
цитирай
17. анонимен - Слави е голям смешник, ама като д...
20.01.2010 13:09
Слави е голям смешник, ама като дадеш на един селянин поле за изява, гледай какво става, той се изживява като нещо велико, дадено от Бог съкровище, големия патриот, които обаче се скъсва да кани сръбски чалга певачки, да лансира чалга от най гаден и мазен вид и хумор, които граничи с простащина, съжалявам го и него и неговите превелики сценаристи/също селяндури като него междр/и екипа му, които трябва да изпълнява заповедите на великия си вожд. Слави е селянин и не се очудвам, че се омилква около Първанов и Р.Петков. Време е да си ходи в Учин дол, че взе да писва със злобата и игричките му с ДПс и БСП, да не забравяме, че Доган се изпусна,нали си говореха като приятели, че има обръчи от фирми.
цитирай
18. анонимен - статията не се цели правилно
20.01.2010 13:16
по една очевидна за всички причина- между Борисов и Гоце няма нито "студена война" нито война изобщо. Просто има изчекване и реакции от страна на ББ според случая. Веднъж скача с-у Гоце, друг път му ходи на крака и са в най-добри отношения. Причината? Не се знае какво ще стане утре може да се наложи да са сдушат. ББ редко тръшва врата на левите. Той не харесва Станишев, но не е казал че не харесва БСП без Станишев. Има достатъчно минали предпоставки (всички ги знаеМ за промяна към курс на съюзяване в Гоце и БСП. Що се отнася до Сл. Тр. той лъже. Искал е нещо и то свързано с власт и влияние и не го е получил. Сега се държи като изоставена булка пред олтара. Прочие и двете лица си приличат в много неща. Главното- мегаломания и демагогия.
цитирай
19. анонимен - aide da sravnim otborite: BOR...
20.01.2010 13:23
aide da sravnim otborite:
BORISOV +JELEVA i TRIFONOW+PYRVANOV

Nikoi nestava za evro Komisar, tova DA!

Ina4e pyrviat B-Bie, Lelia Jeleva LYJE, Trifon tarikat a Pyrvano e Politik. Edin bez drug nemogat.
vse nekoi trea da se bie po gyrdite, niakoi da lyze 4e ima cici, niakoi da hitruva s dekorite i towa vsi4koto da polu4i za NovaGodina pozdravlenie za stattie, radost i trudovi uspehi ot Prezidenta.
A sega da vlezat Kostov s Nadejda M i Volen s Kapka. Zad Paravanyt Iane Ianev gi o4atva i 4etirimata da im prael nesto hetero seksual-analno.
цитирай
20. baletlnetpepas - Всичко мното добре
20.01.2010 13:27
Разбрах защо слави се кара с бойко, но не успях да разбера защо бойко се кара със слави. Бих бил щастлвив, ако ми отговориш на този интересуващме въпрос
цитирай
21. анонимен - Не го гледам.......
20.01.2010 13:31
Селянина и на луната да го качиш.пак си остава сеянин.
цитирай
22. анонимен - mnenie na glas
20.01.2010 13:40
Славчо,главчо винаги със ,,чо"накрая беше мачо но пак със чо накрая,уш интилигент но винаги със чо накрая.Време е за нови лица Славчо,не за идоли!
цитирай
23. анонимен - Slavi_GOSPOD?????????????
20.01.2010 13:52
Abe Stanislave, abe Slav4o, shto ne si pomislish za izblednjaloto si show, ami si tragnal da se prawish na GOSPOD!? Ne se prawi na newinna "moma", ne se zanimawaj s bat Bojko. Mnogo barzo ti omrazna "prijatelstwoto" mu, ili prosto ne te bazara za nishto, zashtoto si umopomra4ena show-izcepka. Mnogo te hareswax i az predi wreme, wazxishtawax ti se, no ti se samozabrawi. Mesish se tam kadeto ne ti e rabota. Ako ne e Kuku-bend si zhiv zjan......
цитирай
24. анонимен - 100 % за Бойко ...
20.01.2010 14:06
За Славчо всеки вижда че вече е изчерпан,за Славчо не е трудно да си помисли човек че малко мяза на Фурнаджийска лопата-ако не стане при Б.Б. е ми както той самия казва винаги има резервен вариант ,направо е смешен напоследък с неговата клика дето само ако им каже и ще почнат да пълзят ,а беше хубаво едно време когато продаваше мартеници и се правеше на ром в Ку Ку иначе има патриотизъм в него поне относно отношението му към нашите съседи дето ни мразят повече от всичко на света.Нека дадем шанс на някой да направи нещо за всички нас като Българи ,а на такива като Антонина Първанова и останалите от нейното русло има само едни закони ТЕЗИ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ само някой да ги приложи и ще се оправим за година ,успех на всички които не са врагове на България.
цитирай
25. анонимен - кой го е.е
20.01.2010 14:46
Абе някой може ли да ми обясни ако Слави е искал 50% от Герб, това какво ни засяга??? Изобщо не разибрам смисъла на тоя спор. И да е искал, което не е невъзможно, какво от това? Имали са нещо да делят - тяхна си работа. Или разбирам: 1. Това е ПР акция на двамата взаимно да си го вдигат, 2. ББ иска да отклони вниманиетто от това, което в предаването се говори за него, а именно - думи, а не дела.
цитирай
26. 351536 - харесва ми позицията на Слави
20.01.2010 14:47
харесва ми позицията на Слави
цитирай
27. анонимен - Бъдещето на БГ
20.01.2010 14:56
Истината е следната: В страната управляват олигарси, които държат 80-90% от населението в бедност, незащитени=> скотски озверели и неразумни, нямащи независимост (модерни закрепостени селяни във времето на постсоциализма). Студент съм, уча в чужбина. Образованието ни в рОдината се влошава с всяка година. Никой не мисли за инвестииците в бъдещето, т.е. в младите хора, за разумното развитие на бизнес, туризъм, индустрия ЗЕМЕДЕЛИЕ!!! и на каквото и да било... Съучениците ми, които останаха в 80% си гледат кефа по заведенията, заради непретенциозното компромисно образование, което им се предлага; Самите хора не са осъзнали още, че за всички е по-добре когато правилата и законите се спазват безкомпромисно от всеки; Както и наказанията. По-възрастните ми състуденти, имащи и нямащи финансова възможност да уат в Европа, са хора, които работят средно по 12-15 часа на ден (работа и учене) и почиват най-много 2 дни в месеца... Според мен човек има нужда да види как се работи от хора, които работят- ние сме мързелив народ, който разтяга локуми- и да се върнат в страната си. Според мен времето на олигарсите, Славчовците, Бойковците и тн. ще отмине. Европа си гледа сеира за сега; с увеличаващата се глобализация няма как нещата да останат скрити-покрити. Т.е. ще дойде ден, в който Бойковците и Славчовците сами ще предпочетат да си тръгнат, ако не искат да им отрежат главите или да ги изхвърлим.
Личният ми пример, с който смятам да помогна на родината си, е да се върна след като събера необходимия професионален опит, 5-10 години след като завърша, както направиха 70% от съучениците ми, родени между 1980-1990 година, и да РАБОТЯ в тази държава, спазвайки правилата. Всичко, което ни служи за пример- Германия, Франция, Великобритания, Канада, Сащ, и всички социални преимущества към които се стремим си имат цена, която някой трябва да плати.
Когато всеки един от нас разбере това, тогава ще се оправим.
цитирай
28. анонимен - редколегия
20.01.2010 15:03
Ох, Славчо , и ти изкудкудяка! Що ти трябва да ставаш
червена подлога и то на Гоце ? Дълък си - виждаш се ,ами имай достойнство ,че то само име и достойнство се предава . . .във времето ! Виж задоми се ,отгледай ,възпитай едно две дечица пък тогава прави политика! Ти отговорност за жена и дете не можеш да носиш ,а се пънеш за държавата . . . Таман се отървахме от една турска подлога . . .
цитирай
29. анонимен - Двама идиоти сеят идиотия
20.01.2010 15:06
Славиту снощи даде есенецията на тяхното привличане- "харесвах го, защото беше груб, недодялан и първичен", това като изключим сексуалния подтекст, просто означава, че един брутален селянин си пада по друг брутален селянин. Изобщо в страната Чалгария бруталните селяни се врът и успяват да излязат в авангарда, което не значи, че успяват в общ план
цитирай
30. анонимен - нов бардак :))
20.01.2010 15:18
... Защо бе Славчо така люто плюеш, там дето до скоро страсно целуваше?? ти си, Принципен, последователен, мъж?!
цитирай
31. анонимен - много си смешен славчо
20.01.2010 15:20
само Боико Славчо е еди смешник а онези около него изглеждаха като клоуни
цитирай
32. анонимен - славчо главчо
20.01.2010 15:36
за какъв се изживявява този злобен чалгаджия.
всичките му песни са сиви и гладки като самолетна писта.врещи като неврастеник.абсолютен досадник.
разкарайте го от тв,за да спре с неговите претенции
за обективен човек с активна гражданска позиция.
и за слепите е ясно,че е гъзомийник,минетчия и подлога.
използва шоуто,което никой не гледа ,за да се набута в политиката.
той е злобен селски тарикат,който лиже гъзовете
тези от дпс и бсп.пожелавам му от пролетта до края на дните си да продава мартеници в подлеза
цитирай
33. анонимен - Слави -политик
20.01.2010 16:03
Слави не може да бъде сериозен и отговорен политик.Който го поддържа за това няма мозък.
цитирай
34. spasunger - Хихих ;-)
20.01.2010 16:15
Представете си на следващите президентски избори: Воленчо (подкрепен от ГЕРБ) срещу Славчо (подкрепен от Гоцевата партия).

Няма ли да ви е забавно, бе хора?
цитирай
35. анонимен - Напорист селянин
20.01.2010 16:56
Защо се излагаш така Славчо -мамин. Ти не можеш да се сравняваш със Бойко. Пихте, ядохте но накрая ти постъпи като голям недодялан селендур.Ако си беше замълчал щеше да спечелиш. Но шило в торба не стой. Каква ракета си бе всички кои И те ще си отворят устатато работиха с теб те напуснаха..... останаха само тези които нямат алтернатива и ти гледат сейра.
цитирай
36. анонимен - ,,,
20.01.2010 17:09
СЛАВИ СТАНА ЗА РАЗИЛ А СИ МИСЛИ ЧЕ НЯКОЙ МУ ВЯРВА.ОЩЕ ПРЕДИ КАТО ВИДЯХ КАК ЛИЗА ГЪЗОВЕТЕ НА ПЪРВАНОВ И РУМЕН ПЕТКОВ РАЗБРАХ ЧЕ НЕЩО СЕ Е СЛУЧИЛО И СЛЕД ИНТЕРВЮТО НА БОЙКО ВСИЧКО СТАНА ЯСНО....МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА СЛАВЧО
цитирай
37. анонимен - Wholesale Replica Handbags
20.01.2010 18:28
Women love handbags, it is a simple fact. Almost all women can find themselves lusting over a beautiful purse now and again, and some women fixate on handbags more than others. No matter whether you are flush with cash, or are trying to save some of your money, every woman should be able to buy herself a new handbag now and again. One way to be able to afford the handbags that you are lusting after is to look for the Gucci replica handbags.
цитирай
38. ok3223 - Абе
20.01.2010 19:19
това анонимоо говедо няма ли кой да разкара. Пише просташки реплики за 100-тен. път. Селяни, та селяните. Да. да, културният и политичуският елити, най-доброто което е дала БГ на себе си и света, с малки изключения, е от село.Или от малките, пръснати из страната градчета, в които хората са погражданчени отскоро селяни. Не виждам нищо лошо в това. Това е здравият, вечният корен на българският народ, неувяхващ и жизнен. Не са сокаците и катакомбите на големите градове, нито баровете и вариететата, а зелената природа и свежият въздух на селото.
Славчо не е, не могъл и да помисли за някакви си 50% от ГЕРБ, по простата причина, че не е политик, не му трябва таралеж у гащите, и защото ГЕРБ не е пица, за да я делиш но 2, а партия с която Славчо няма общо. Платили са рекламата, спечелиха изборите. Пито, платено.
Лъжата на БОЙкото за тези 50% от партията му е толкова плитка и найвна, толкова глупава, че само един 1100% галфон може да и повярва. Както виждаме намират се и такива.
Днес Славчо взема отношение към политиката на ГЕРБ и БОйкото, която, откъдето и да я погледнеш е повече от жалка. Гафа с Желева е само 1 епизод. Довчера хорово квичеха че всичко е обрано, за да могат да приватизират и крадАт свободно сега. Почват болници, централи, пътища, здравната каса, БДЖ, всичко не приватизирано(подарено за стотинки) до днес, на борсата или под масата за тлъсти рушвети.
Вече се почва и започва. Б.Б-то и Дянковчето повеждат хорото...
А НА СЛАВЧО И ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ТОЗИ РАЗГУЛ НА АГРЕСИВНА ПОСРЕДСТВЕНОСТ И НЕКОМТЕНТНОСТ, ПОДПЛАТЕНА С НУЛЕВ МОРАЛ НЕ СЕ ХАРЕСВА.
АМА НИКАК НЕ СЕ ХАРЕСВА...
цитирай
39. анонимен - Много ме разочарова Слави. Дори не ...
20.01.2010 20:19
Много ме разочарова Слави. Дори не изгледах шоуто до края. Толквоа се заплете да се обяснява, че чак пяна му излезе на устата. Така се обяснява човек, който не е искрен. Слави много олекна последните години, загубил е центъра си и онова, което харесваха хората у него. А това с смс-ите беше толкова наивно и жълто... Жалко, харесвах у Слави това, че възроди много български народни песни. Но стремежът му към политиката и голямата власт ме отблъсна от него.
цитирай
40. tirith - -
20.01.2010 20:57
avtorat, skoro, maj ne e otvarql BG gramatika

Позна от първия път. Автора не е отварял българска граматика от седми клас, когато му бяха изпитите за гимназията. Това беше и от причините да има четворки на тестовете по български и само 5.25 на лесната матура.
Сега пък въобще не му е до български граматики, защото в Англия вичко му е на английски. Загубена кауза е с една дума.

А пък и автора още от първия пост се е извинил за всички предстоящи граматически и всякакви други грешки, защото автора може и да знае, че са грешки, но не ги поправя, защото след първия път като напише поста си набързо - го мързи да си го чете и да го редактира.

За подрабности:
http://tirith.blog.bg/lichni-dnevnici/2009/03/06/pyrvi.300519

P.S. Автора нищо, че е в Англия все пак пише на кирилица.
цитирай
41. tirith - Здравей Гоцев фен
20.01.2010 21:09
анонимен написа:
"Гоце" - признавам нямам политическа принадлежност, подържам можештите, пробивните, често чета хули за Президента и като се замисля правят го хора невиждащи повече от носа си изпълнени със злоба и неосъществени амбиции.И не само за него, за който им падне, а той е един от най-добрите ни и умерени политици.Може би това дразни.Така че подкрепям контактите на всички които искат да получат положителното от всеки от който могат да черпят максималното


Признаваш, ама послъгваш. Нямал си бил политически пристрастия, пък като те гледам доста харесваш вожда "Три-те Пера".
Относно това, че го обиждам от злоба - ами така си е. Като е такъв нагъл комуняга, отговорник за Тройната коалиция, подкрепен от Доган и имащ кръг от червени олигарси около себе си и... Много работи са, не ми се изброява.

А пък обидата ми към него се състоеше в това, че навсякъде думата Президент, която трябва да се пише с главна буква, съм я написал с малка.
Колкото до останалите му наименования:
"ловеца на ахари" - човека е ловец и е убивал ахари на лов в Узбекистан.
"три-те пера" - отдавна изтекла от сигурни източници информация за едни неприятни за него работи, свързани с индианския му псевдоним, свързан в една дума - просто пиши в google първанов и преди да цъкнеш enter под мястото за търсене ще ти се появят най-различни варианти за това, което си написал. Цъкни най горния.

"Гоце" - че то на човека това му е второто име. Да не съм му го измислил аз. Както на Слави може да му викаме Шоумена и на Бойко - Генерала, така и на Първанов може да му викаме Гоце.
Още повече, че Слави и Бойко никъде в официален документ не са записани с "прякорите" си, а г-н Седефчов има много официални документи, където за него е използван псевдонима Гоце.
цитирай
42. tirith - Отговор
20.01.2010 21:16
baletlnetpepas написа:
Разбрах защо слави се кара с бойко, но не успях да разбера защо бойко се кара със слави. Бих бил щастлвив, ако ми отговориш на този интересуващме въпрос


Ама ти да не си помисли, че статията ми е 100% истина. Това е моето виждане на нещата. Нито съм Слави нито съм Бойко за да знам със сигурност какво е станало.
Мога да ти кажа защо според мен Бойко "се кара със Слави".
Защото след сканадала на Бойко с Гоце, Слави започна да прави много гадни скечове и гротески на Генерала, да го коментира с лошо, да кани и да се подмазва на Седефчов и компания за сметка на Бойко, и естествено - той му се обиди.
Пък и премиера не е тръгнал да обижда Шоумена, просто каза, че Слави му е искал 50% от партията. Дори и след това в същото интервю каза, че независимо от това още го харесва и го гледа.
Бойко никога не е тръгвал да се заяжда каруцарски като Слави.
цитирай
43. haralanov - Гледай Слави...
20.01.2010 22:14
И непременно ще поумнееш.Мнооого си десен...
цитирай
44. tirith - -
20.01.2010 22:23
Поне да беше си направил труда да прочетеш статията. Щеше да разбереш, че съм един от най-големите фенове на Слави, доста симпатизирам на агент Гоце и абсолютно и не може да става дума, че съм десен, при положение че подкрепям левия тандем "Слави-Гоце"

P.S. Понеже си пролича, че не си прочел статията да поясня, че коментара ми е ироничен, а не буквален.
цитирай
45. анонимен - мнение
20.01.2010 22:34
Статията на блогьра е с достатъчно доказателства и
си е на мястото, но за съжаление свесните в аудиторията са много малко.
цитирай
46. анонимен - djon
20.01.2010 22:48
Защо нищо не каза за заменката бе сульо
цитирай
47. cornflower - Лоша прогноза -
20.01.2010 23:10
Слави в политиката , в комибна с Гоце!
Много чалга на едно място - не става!
цитирай
48. lado - Славиту снощи даде есенецията на ...
20.01.2010 23:53
анонимен написа:
Славиту снощи даде есенецията на тяхното привличане- "харесвах го, защото беше груб, недодялан и първичен", това като изключим сексуалния подтекст, просто означава, че един брутален селянин си пада по друг брутален селянин. Изобщо в страната Чалгария бруталните селяни се врът и успяват да излязат в авангарда, което не значи, че успяват в общ план

цитирай
49. анонимен - Г-н Начев, позволими едно доото...
21.01.2010 00:13
Г-н Начев, позволими едно дооточнение:
С/у кого да "ПЕЕ" Слави порьчва и плаща естествено Ахмед Доган. Тройната коалиция е с мандата на ДПС.
Доган предложи синът на дъртия комунист Станишев за премиер. Ролята на Гоце е малка да подкрпя само, защото Доган му помогна да стане президент, а пък нали знаеш, че и 2 са кадр на ДС.
цитирай
50. baletlnetpepas - Прощавайте
21.01.2010 09:31
но тук някъде прочетох, колко зле е прогнозата Слави и Гоце в политиката. Смятате ли, че това е по-зле от Бойко - владетел?
цитирай
51. tirith - Отговор
21.01.2010 14:34
baletlnetpepas написа:
но тук някъде прочетох, колко зле е прогнозата Слави и Гоце в политиката. Смятате ли, че това е по-зле от Бойко - владетел?


О да. Определено! А за сега това се двете елтернативи. Бойко все пак е десен и се съобразява с ЕНП и с партньорите си от Синята коалиция в някои случаи.
Слави пък от друга страна е доказан профан с измислен "патриотизъм" и неосъществени политически амбиции, а Гоце просто е прекалено зле, че да го коментирам.
Единственото нещо, което би било МАЛКО по-зле за България от тандема Гоцко-Славчо е еднолично управление на Доган /в смисъл президентско-шоуменския тандем също е управление на Доган и ДС, но поне не пряко, за това и казвам, че разликата е малка/.

Ето една много хубава статийка за г-н Трифонов и предаването му този Вторник:
http://zabylgarite.blog.bg/politika/2010/01/21/smeshniiat-plach-na-slavi-trifonov.476684

P.S. Защото имаше отправени въпроси към мен защо гледам "Шоуто на Слави" ето и отговора - Вторник го гледах специално за да видя какво ще измъдри Слави този път с погребалните си агенти, а по принцип често го гледам заради скечовете с актьорите и най вече - с Краси Радков. Заливам се от смях още като се появи на сцената. Уникален е.
цитирай
52. ok3223 - Eдно момченце spasimir,
27.01.2010 16:30
гладно и гадно по изказ двукрако обижда нородо български, като му приписава собствения си проблем. На "мислещ" със задните и долни части, а най често с долната глава, която вече за друго не може май да му служи.
Слави е голяма работа, ама много голяма. Той прозря, видя истинската същстност и цена на Б.Б-то, когато награби кокъла, стана м-р председател
и станахме за смях на зайците в ЕС, с неговите гафове вътре и извън България.
Прозря, разбра грешката си и като мъж от европейска класа, не се посвени да коригира грешната си преценка за Б.Б, и да се опита да покаже на мало и голямо, на целият бълг.народ, със средствата на неговото ЩОУ, истинската и съкровена същстност, качества и цена, на шоумена в бълг.политика, заложника на интересите на бизнес мафията, БОЙКОТО БОРИСОВ.
И това го прави герой на нашето време. Вместо да му се подмаже като на силен на деня,както правят болшинството, да се опита да осребри заслугите си към ГЕРБ и Б.Б. с изгодна сделчица, той ни го демаскира, отваря очите на народо.
Да види, разбере, осъзнае, и се покае, че е подлъган да избере такъв човек БЕДСТВИЕ , за м-р председател на БЪЛГАРИЯ.
А ЧЕ ТО Й Е ИСТИНСКО БЕДСТВИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ В ТОВА ЩЕ СЕ УБЕДИМ СКОРО.
ЗАПОЧНАХА С БОЛНИЦИТЕ...А ТОВА Е САМО НАЧАЛО НА ПЛАНИРАНОТО ДОРАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ.
САМО НАЧАЛОТО!
цитирай
53. анонимен - amin
02.05.2012 13:53
ia slavco v nacisko s s baltonce mai i teb ta cukala ludoto ivi i si otkacil a slavco:)da ragat taz luda iaponka da ragam.
цитирай
54. анонимен - MINIO
02.05.2012 14:03
ami to kakto nekoi kazva kadet sai rodila lajata ne tarsi istint OSTAVA SAMO ZASAPOIAVAT KOMCITE VLADKO I KREMOSA I TROIKATA E PALNA OT OTKACENI.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tirith
Категория: Политика
Прочетен: 2054152
Постинги: 134
Коментари: 1957
Гласове: 2181
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031