Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2009 03:52 - Доколко синьо е правителството?
Автор: tirith Категория: Политика   
Прочетен: 1560 Коментари: 1 Гласове:
2



Бойко Борисов като бъдещ премиер заяви, че всички министри ще са от ГЕРБ. Това е хубаво - все пак ГЕРБ е член на ЕНП, а много от бъдещите министри са доказано сини. Въпросът обаче е малко странен - защо "истинските" сини не подкрепят това толкова синьо иначе правителство.
Както виждаме от медиите последните дни - Синята коалиция и Яне дават полвинчата подкрепа, защото са отрязани откъм министри. И с всяко тяхно явяване си противоречат - "подкрепяме ГЕРБ", обаче в следващия момент: "да ама не се знае до кое време".
Стигна се до там, дори те да изкарват малки компроматчета срещу бойковата партия.

От другата страна е Волен - обявява безусловна подкрепа за ГЕРБ. Като го погледнеш - крайно ляв. Меморандума, който подписа с ГЕРБ, е с коренно противопоможни мерки от атакистката комунистическа икономическа програма.

Как стана това - Волен - този, който е най-избухлив и недоброжелателен и при това крайно ляв подкрепя безусловно доказано дясното правителство, а "автентичните" десни, заедно със консерваторите /бивши земеделци/ от благи предизборни думи стигнаха до компромати, хленчене за някое постче и игрички на дребно.

Малките десни явно не са разбрали точно какво им каза народа: "Ако искате да ви има и да се наричате с право десни - крепете кабинета на Бойко без да хленчите."



Гласувай:
2



1. buket - Затова и се разделих със сините.
21.07.2009 06:23
"Гения" Костов допусна куп грешки още когато управляваше България. Тогава целия народ, а също така и социалисти, го подкрепиха. Той не оцени това, напротив, показа черепи на картата на България, започна също както сега да подскача и се надува като петел, не пое плавния път на прехода както други соц. държави,/понеже бил гений/ и отблъсна от сините народната подкрепа. И не се умориха да повтарят сините, какви "цървули" били избирателите.
Сега, когато им припомням истините, и предупрежденията които им се казваха много по - рано и от много други сини симпатизанти, те дори не допускат коментари по тези въпроси в постингита си, както госпожа "meraclio" например.
Дразни ги и това, че ако Бойко Борисов успее да изпълни обещанията си, ще бъде даван за пример, как се побеждава на избори и как се спасява корумпирана държава. А това става с цял един народ. И понеже разбраха че толкова "трудното" не е било чак толкова трудно, опитват се отново да усложняват обстановката. В името на какво?
На гениалното губене на електорат?
На вечното чакане на някакво съзряване?
Или на, "Кой на скача е..." цървул.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tirith
Категория: Политика
Прочетен: 2064880
Постинги: 134
Коментари: 1957
Гласове: 2181
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930